Marloes van Noorden

tendermanager

Werkvelden #woningen #retail #kantoren
Diensten #tendermanagement #haalbaarheidsstudie

abcnova brengt veel disciplines bij elkaar. Al deze mensen moeten goed met elkaar communiceren om het hele proces, van idee tot uitvoering, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik vind het belangrijk om verschillende partijen op één lijn te krijgen, waarbij gestuurd wordt op een ontwerp met een centrale rol voor het gebruiksgemak en het gevoel dat eindgebruikers er aan over houden. Projecten met een grote complexiteit en op verschillende schaalniveaus, zoals de uitbreiding van het Hembrug-terrein, halen het beste in mij naar boven.

Na haar studie Bouwkunde richting Urban Design and Planning startte Marloes in 2016 bij abcnova als junior projectmanager. Voor haar springt het specialisme ‘tendermanagement’ er echt uit. Voor Podium26 bracht ze verschillende disciplines samen in één tenderteam. Voor Marloes zit de uitdaging in de vraag achter de vraag: wat is de exacte vraag van de klant én hoe geven we daar het beste antwoord op. Zo wordt ze voor iedere nieuwe tender uitgedaagd om creatief te denken.  

Marloes van Noorden
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.