Marsja van Orsouw

HR adviseur

Het leukste aan het werken in dit vakgebied is dat je met de ondersteuning en ontwikkeling van collega's bezig bent en een significante bijdrage levert aan de verdere groei van de organisatie.

Marsja is ondernemend, behulpzaam, creatief en leergierig. Eigenschappen die goed passen bij de aanpak van abcnova. Ze heeft ruime ervaring opgedaan als directiesecretaresse en officemanager in de bouw- en vastgoedbranche. Daarnaast lonkte het HR-vak, waar zij zich nu volledig op richt.

Organisatieontwikkeling, hanteren van korte lijnen en het samenbrengen van positieve energie om met alle medewerkers voor het beste resultaat te gaan zijn aspecten die passen bij haar ambities. Marsja is de verbindende factor en vraagbaak binnen de organisatie en met haar optimistische karakter staat ze zowel klanten als collega’s altijd vriendelijk te woord.

Marsja van Orsouw
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.