Martijn Kromhout

Projectmanager

Werkvelden #zorg
Diensten #projectmanagement

Met mijn inspanningen in de zorgvastgoedsector streef ik ernaar om een directe impact te leveren op de kwaliteit van de zorg. Het feit dat je een verschil kan maken geeft mij de energie om complexe vraagstukken op te pakken en uit te werken.

Na zijn Bachelor in Bouwmanagement & Vastgoed heeft Martijn een Master in Real Estate Studies afgerond. Gedurende zijn carrière heeft hij kennis opgedaan in het brede veld van de vastgoedsector. Hij is onder andere bedreven in het coördineren van projecten en processen, het uitvoeren van vastgoedwaarderingen en exploitatieberekeningen, het uitwerken van strategische vraagstukken en in de verwerking en modellering van data. Met zijn open en gedreven houding probeert Martijn projecten en strategische vraagstukken binnen het zorgvastgoed naar een volgend niveau te brengen.

Martijn Kromhout
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.