Martine Sirks

procesmanager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #overheid #woningcorporaties #woningen
Diensten #tendermanagement #risicomanagement-en-planning #procesmanagement #gebiedsontwikkeling

Met een kleine ingreep, transformatie of buurtinitiatief kan je, zonder de boel meteen plat te gooien, een wezenlijk verschil maken. Het liefst in combinatie met een integrale duurzame oplossing. Gelaagdheid in een gebied is naar mijn mening een van de belangrijkste ingrediënten voor een levendige en prettige leefomgeving.

Martine draagt actief bij aan duurzame gebiedsontwikkeling (energietransitie en BREEAM-NL Gebied) en richt zich specifiek op risicomanagement en planning. Interesse voor gebouwen en bouwprocessen heeft zij altijd gehad. Martine studeerde aan de Technische Universiteit te Delft, richting Architectuur met als specialisatie RMIT (Restauratie Modificatie Interventie Transformatie).

De transformatie van een leegstaand pand tot een functioneel en comfortabel gebouw vindt Martine fascinerend, maar ook noodzakelijk. Want leegstaande gebouwen of slecht onderhouden locaties hebben geen toegevoegde waarde en doen vaak afbreuk aan de omgeving.

Martine Sirks
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.