Max Ponds

Adviseur en projectmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #overheid #vastgoedgebruikers #woningcorporaties
Diensten #gebiedsontwikkeling #projectmanagement #ontwikkelmanagement #haalbaarheidsstudie

Met mijn open, energieke en praktische houding vind ik gemakkelijk verbinding. Ik zie het als een uitdaging om te werken aan complexe vraagstukken en deze op een begrijpelijke manier inzichtelijk te maken voor alle betrokkenen. Het samenwerken aan vraagstukken waarbij de kennis en expertise van het hele team benut wordt om een creatieve oplossing te realiseren, dat is voor mij een waardevolle werkomgeving.

Na zijn studie Sociale Geografie & Planologie heeft Max de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit in Groningen afgerond. De plek waar zijn affiniteit met financiële vastgoedontwikkeling werd gewekt. Max heeft in zijn eerste jaren veelvuldig gewerkt aan verschillende projecten in de gebiedsontwikkeling, waar hij zich in een breed gebied heeft georiënteerd onder meer als omgevingsmanager en project- /procesmanager. Bij abcnova wil Max zich richten op de financiële en strategische vastgoedvraagstukken binnen de gebiedsontwikkeling en het versnellen van de woningbouwopgave. Max krijgt energie van projecten waarbij verduurzaming, woningbouw en strategische- en financiële vastgoedvraagstukken centraal staan.

Max Ponds
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.