Mees Zonneveld

projectmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #onderwijs
Diensten #projectmanagement

Een team dat de spirit heeft om resultaat te boeken is onoverwinnelijk! Een project met een team realiseren geeft mij energie.

Tijdens zijn Bachelor Bouwkunde en Master ‘Management in the Build Environment’ (MBE) aan de TU Delft heeft Mees een vliegende start gemaakt aan het ontwikkelen van zijn ontwerp- en managementvaardigheden. Na(ast) zijn studie heeft hij zich als ondernemende vrijwilliger, docent en onderzoeker verschillende samenwerkingsculturen eigen gemaakt. In teamverband werken is dan ook wat hij het liefst doet. Als veelzijdige projectmanager versterkt Mees de projectteams met zijn positieve instelling en toegankelijke persoonlijkheid.

Zijn persoonlijkheid kenmerkt zich door een sterk analytisch denkvermogen, een brede interesse, creativiteit en de bereidheid tot blijven leren. Ook bezit Mees sterke communicatieve en sociale vaardigheden, die goed van pas komen in het teambelang. Want samen successen behalen voor zijn opdrachtgever is wat hem drijft.

Mees Zonneveld
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.