Michael van Honschoten

projectmanager

Werkvelden #kantoren #woningen #woningcorporaties #retail
Diensten #directievoering-en-toezicht #projectmanagement #ontwikkelmanagement

Een goede sfeer zorgt vaak voor een goed resultaat. Ik benader vraagstukken met een praktische insteek. Ook vind ik het belangrijk om een goede band op te bouwen met mijn opdrachtgevers en collega’s.

Michael is jong gestart in de vastgoedwereld. Tijdens zijn opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw startte hij als assistent uitvoerder voor een regionale aannemer. Als uitvoerder heeft Michael alle fasen tijdens het bouwproces doorlopen. Na zijn studie te hebben afgerond is Michael Vastgoedmanagement en Makelaardij gaan studeren. Hierna is Michael werkzaam geweest als toezichthouder. Door zijn werkervaring weet hij hoe hij op verschillende niveaus het beste kan communiceren. Betrokken zijn van begin tot het eind bij een project vind hij het mooist aan zijn vakgebied.

Michael van Honschoten
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.