Mike Seegers

procesmanager | #JAN

Werkvelden #overheid #onderwijs #woningen #woningcorporaties
Diensten #gebiedsontwikkeling

Elk stuk ruimte heeft zijn eigen kwaliteiten. Het optimaal benutten van die ruimte en de potentie ervan te verwezenlijken is waar ik voor sta. Aan ons de taak om mensen te helpen de visie die zij hebben voor een gebouw of plaats te helpen realiseren. Door het gezamenlijk belang te vinden van initiatiefnemers, gebruikers en omwonenden wordt er draagvlak gecreëerd om echt iets moois te realiseren.

Vanuit zijn studieachtergrond als planoloog werkt Mike vanuit de basis met een brede blik op de ruimte die in alle aspecten moet worden meegenomen bij projecten. Daarbij is de kern van zijn aanpak om gezamenlijke visie en ambitie te kweken tussen uiteenlopende partijen, oog te houden voor zowel de grote lijn als detail en vooral continue stappen vooruit te blijven maken. Hij ziet het als de taak van de projectmanager om processen in beweging te houden en vooruit te denken om te komen tot een efficiënt proces en een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Ondanks zijn nog korte loopbaan heeft hij ervaring opgedaan in het ambtelijk apparaat, bij gebiedsontwikkeling en bij complexe projectmanagementuitdagingen. Sinds oktober 2017 werkt Mike bij abcnova Utrecht aan uiteenlopende projecten.

Mike Seegers
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.