Nick Verhoeven

projectmanager | #JAN

Diensten #projectmanagement

Duurzame innovaties combineren met esthetische kenmerken van een pand, dat is wat mij aanspreekt. Mijn drive: samen bijdragen aan een groenere toekomst en tevens de uitstraling van de gebouwde omgeving verhogen.

Nick is sinds september 2017 onderdeel van het projectteam op onze locatie Amsterdam als junior projectmanager. Tijdens zijn opleiding Bouwmanagement & Vastgoed aan de Hogeschool Haarlem, hield hij zich vooral bezig met financiële en concept-gerelateerde vraagstukken.

Het mooie aan projectmanagement binnen abcnova, vindt Nick, is dat je in staat wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen in verschillende expertises en te schakelen tussen meerdere segmenten. Nick werkt aan verscheidene projecten in het maatschappelijk vastgoed zoals de herontwikkeling van een tweetal multifunctionele accommodaties in Leidsche Rijn. Meerdere eindgebruikers staan inherent aan meerdere belangen, het in juiste banen leiden van dit soort aspecten is wat hem uitdaagt in deze projecten.

Nick Verhoeven
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.