Nico van der Horst

Toezichthouder

Werkvelden #kantoren #retail #vastgoedgebruikers #woningen
Diensten #directievoering-en-toezicht

Mijn voldoening haal ik uit het bij elkaar brengen van verschillende facetten in het proces. Het succesvol en naar tevredenheid van de opdrachtgever opleveren is het mooiste wat er is.

Na 24 jaar gewerkt te hebben bij een projectontwikkelaar heeft Nico veel ervaring opgedaan in diverse gebieden van het vastgoed. Denk hierbij aan binnenstedelijke (her)ontwikkeling, renovatie en transformatie van winkels en woningbouw. Projecten als Forum Rotterdam, Gelderlandplein te Amsterdam en Stadsfeestzaal te Antwerpen zijn enkele uit Nico zijn indrukwekkende loopbaan. Uit de coördinatie van verschillende huurders, opdrachtgevers en aannemers haalt Nico veel energie. De daarbij specifieke wensen en het zodanig coördineren dat alles binnen de gestelde planning wordt opgeleverd behoren tot zijn expertise.

Nico van der Horst
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.