Patrick 't Hoen

directievoerder/projectmanager

Diensten #projectmanagement #directievoering-en-toezicht

De eerste bouwvergadering start met allemaal losse partijen. Dat je dan een paar  bouwvergaderingen verder al een team bent, geeft mij een goed gevoel.

Patrick is zoals we dat noemen een ‘self made man’. Na zijn tijd bij het Korps Mariniers begon hij als timmerman en werkte zich op tot uitvoerder. Bij (het vroegere) ABC Bouwmanagement groeide hij van assistent opzichter naar senior directievoerder. Toen was het tijd voor een eigen bedrijf waar hij veel leerde over service en ontzorgen van opdrachtgevers.

In 2016 koos Patrick opnieuw voor abcnova. Zijn kracht ligt in het snel doorzien van consequenties van acties en dat herleiden naar het te volgen bouwproces. Als directievoerder begeleidde Patrick grote en complexe projecten zoals kantoor campus South-point in Hoofddorp, verzamelgebouwen ROC Lammerschans in Leiden en Cap Gemini / Atos Origin Papendorp in Utrecht. Ook binnenstedelijke winkel/woon projecten geven hem een plezierige uitdagen zoals het Musiskwartier in Arnhem en Stadskwartier Nieuwegein. 

Patrick 't Hoen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.