Paul Mooij

projectmanager

Speciale expertise #duurzaamheid #het-nieuwe-werken
Werkvelden #vastgoedgebruikers #onderwijs #overheid #sport-cultuur #kantoren
Diensten #gebiedsontwikkeling #huisvestingsadvies #procesmanagement #haalbaarheidsstudie #projectmanagement

Puzzelen aan complexe huisvestingsvraagstukken en samen met de opdrachtgever komen tot toekomstbestendige, duurzame en haalbare oplossing, daar word ik blij van. Ik breng partijen bij elkaar en zorg voor het overzicht in de financiële en bestuurlijke stappen die nodig zijn om besluiten te nemen.

Paul is een enthousiaste vastgoedkenner die zijn opdrachtgever verder brengt met zijn vastgoedopgave. Oprechte interesse in mensen en integere werkhouding zorgen voor vertrouwen en prettige samenwerking. Ambities om te innoveren en te verduurzamen worden opgeschaald tot inzicht in financieel haalbare en uitvoerbare plannen. 

Of het nu is voor het managen van ontwikkelopgaven van initiatief tot en met exploitatie is, of voor het verbeteren van de processen bij (publieke) vastgoedorganisaties, Paul bijt zich er in vast. Zijn kennis van financiële verslagleggingskaders en bestuurlijke besluitvormingsprocessen helpt opdrachtgevers om tot voorstellen te komen die breed gedragen worden. Altijd zorgend voor een optimale economische en maatschappelijke waarde van vastgoed.

Paul Mooij
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.