Piet Hein Erdman

Business Unit Manager Commercieel

Werkvelden #kantoren #leisure-en-hotels #retail #woningen
Diensten #aan-en-verkoopadviezen #due-diligence #ontwikkelmanagement #haalbaarheidsstudie

Het nader tot elkaar brengen en managen van (schijnbaar) tegengestelde belangen bij stedelijke ontwikkelingen is vaak cruciaal voor een succesvol project. Daar ligt mijn kracht en mijn ambitie.

Piet Hein is een ervaren manager die als ontwikkelaar heeft gewerkt aan vele complexe multifunctionele projecten door heel Nederland. Zijn kracht ligt op het snijvlak van commercie, stedenbouw en architectuur en financiële haalbaarheid. Deze kennis zet hij in om meerwaarde te creëren voor opdrachtgevers binnen het commercieel vastgoed. Piet Heins expertise stelt hem in staat om snel vastgoed uitdagingen te analyseren en mede als gevolg van zijn verbindende karakter, pragmatisch op te lossen. In 2018 is hij toegetreden tot de RvC van woningbouwcorporatie Rijnhartwonen.

Piet Hein Erdman
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.