Pieter Eisma

projectmanager

Werkvelden #zorg #onderwijs
Diensten #projectmanagement

Ik vind het belangrijk de meest optimale oplossingen te bieden. Oplossingen die niet alleen rekening houden met het heden, maar ook met de toekomst. Er is veel winst te behalen als je kijkt naar de totale levensduur van een bouwwerk, of als je deze door slimme keuzes weet te verlengen. Daar heeft iedereen voordeel van: de opdrachtgever, de gebruiker en het milieu.

Pieter is ijzersterk in het begeleiden van aanbestedingen en inkooptrajecten. Als projectmanager houdt hij zich daarnaast bezig met projecten zoals Kultuurhuis de Spil te Dalfsen, accommodatiebeleid voor de gemeente Texel en ruimtemanagement bij de Hanzehogeschool. Voor de Hanzehogeschool heeft hij de ruimtemanagement tool ontwikkeld waarin het huidige ruimteaanbod, de ruimtevraag en de gevolgen van toekomstige ontwikkelingen op het gebied van vastgoed en studenten samenkomen.

Pieter heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Deze studie heeft hij afgerond met de master Real Estate & Housing. Daarna heeft hij ervaring opgedaan in grondexploitaties en het bepalen van de financiële haalbaarheid van gebiedsontwikkeling voor gemeenten en woningcorporaties. Verder werkte hij als onderzoeker bij de Technische Universiteit Delft aan opdrachtgeverschap bij publieke opdrachtgevers en publiceerde hij diverse papers over de onderzoeksresultaten. Op dit moment volgt Pieter een studie rechten aan de Open Universiteit.

Pieter Eisma
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.