René Grouve

hoofdopzichter

Diensten #directievoering-en-toezicht

Ik zorg dat de opdrachtgever het product krijgt wat hij voor ogen heeft. Hierbij bewaak ik de planning, kwaliteit, kosten, het budget en zorg ik dat er veilig wordt gewerkt.

René staat er om bekend dat hij de rust kan bewaren en problemen voorziet voordat ze er zijn. Een goede verstandhouding binnen het bouwteam is voor hem erg belangrijk. René is verantwoordelijk voor het dagelijks toezicht op de bouwplaats. Hij werkte bijvoorbeeld aan het Cultuurhuis in Winschoten, het stadhuis in Almelo, de bouw van duurzame woningen Breecamp-Oost en de Bijenkorf in Enschede.

René volgde de opleidingen MTS Bouwkunde en MTS informatica en vulde zijn kennis aan met cursussen op het vlak van bouwprojecten. In zijn vrije tijd is hij digitaal en analoog fotograaf. En daarbij komt zijn bouwkundig oog hem uitstekend van pas.

René Grouve
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.