René Siebring

projectmanager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #onderwijs #sport-cultuur #zorg #kantoren #leisure-en-hotels
Diensten #procesmanagement #contractmanagement #huisvestingsadvies #projectmanagement

Door mijn werk goed te doen, verzeker ik mijn opdrachtgevers van een goede nachtrust. Daar krijg ik dan weer energie van!

René is een zeer ervaren projectmanager en hij krijgt energie van het toepassen van innovatie binnen projecten. Of het nu in de samenwerkingsvorm zit, in de techniek of in het ontwerp, hij weet altijd zijn opdrachtgevers te verrassen met zijn oplossingen. Tegelijkertijd is hij een degelijke manager die het projectresultaat voorop stelt.

Hij zorgt voor heldere structuren en taakverdeling, wat resulteert in een effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen. Hij levert de resultaten binnen de afgesproken kaders en neemt daarvoor de noodzakelijke besluiten. Door zijn master bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit is René prima in staat om te komen tot een integrale businesscase vanuit een zakelijke insteek maar met een sociaal-maatschappelijk fundament.

René Siebring
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.