Rick van Essen

projectmanager

Speciale expertise #het-nieuwe-werken #duurzaamheid
Werkvelden #sport-cultuur #overheid
Diensten #projectmanagement #contractmanagement #directievoering-en-toezicht

Het is mijn streven om de weg naar een nieuwe huisvesting goed te laten verlopen. Ik zorg ervoor dat het een plezierige, leerzame en unieke ervaring is voor alle betrokken. 

Binnen abcnova is Rick werkzaam als project- en contractmanager en als BREEAM-NL Expert. Hij zorgt dat elk realisatieproces op een ontspannen, constructieve en beheerste wijze wordt vormgegeven. Vol enthousiasme streeft Rick naar het optimale resultaat binnen de gestelde kaders, uiteraard samen met de opdrachtgever en stakeholders.

Als projectmanager houdt Rick zich bezig met de nieuwbouw en renovatie van het nieuwe huisvesting voor de gemeente Sudwest-Friesland in Sneek en Bolsward. Bijzonder is dat monumentale karakteristieken gecombineerd worden met nieuwbouw. Als contractmanager is Rick betrokken geweest bij het vernieuwde Thialf en werkt hij voor het Waterschap Limburg aan een dijkversterkingsopgave.

Bij een functioneel, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat hoort ook het aspect duurzaamheid. Rick heeft veel ervaring met innovatieve projecten conform BREAAM-NL en het principe Passief Bouwen. Hij kan duurzaamheid vanaf de start tot en met de oplevering integreren in het proces. En het mooie is: duurzaamheid eindigt niet bij de oplevering.

Rick van Essen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.