Ron Bouwman

procesmanager

Werkvelden #zorg #woningcorporaties
Diensten #gebiedsontwikkeling #procesmanagement #projectmanagement

Ik wil een omgeving graag mooier en menselijker maken dan die nu is, ook in de zorg. Passende huisvesting schept healing environments. Daar maak ik me hard voor! 

Ron helpt organisaties met ontwikkel- en investeringsopgaven. Hij wil het optimale bereiken en altijd meer dan vooraf bedacht. Hij is een proces- en projectmanager, dealmaker en strategisch adviseur. Als strateeg creëert hij snel inzicht en gaat hij voor een helder proces. Hij is sterk in het verbinden van mensen en verschillende belangen. Als vastgoedeconoom draait hij graag aan de haalbaarheidsknoppen van opgaven. Hij ziet kansen voor opdrachtgevers en grijpt ze.

Zijn ervaring op het gebied van (binnenstedelijke) gebiedsontwikkeling, woningbouw en zorg zet hij voor abcnova voornamelijk in binnen het zorgvastgoed. In zorgvastgoed staan bedrijfsprocessen en clienten/patiënten centraal. Het vastgoed plooit zich er om heen.

Ron Bouwman
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.