Rowin Oosterink

managing partner

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #overheid
Diensten #huisvestingsadvies #projectmanagement

Ik haal veel energie uit het samen met anderen vinden van creatieve en innovatie oplossingen

Rowin is een zeer betrokken senior adviseur en projectmanager die gewend is om te werken in een complexe, politiek en bestuurlijk gevoelige omgeving met vaak tegengestelde belangen. Als conceptueel, maar ook pragmatisch denker ontrafelt Rowin vraagstukken in begrijpelijke onderdelen en zorgt hij voor een helder advies en aanpak. Rowin schuwt het niet om hierbij met innovatieve oplossingen te komen.

Rowin werkt hij al meer dan 15 jaar als senior adviseur en projectmanager. Hij kan hierin profiteren van zijn ervaring op het gebied van vastgoed, duurzaam bouwen en techniek. Hij houdt zich bezig met complexe haalbaarheidsstudies, waarbij onder andere huisvesting, verduurzaming en financiën samenkomen. Hierbij maakt hij samen met betrokkenen globale ambities concreet, vertaalt deze naar heldere doelstellingen, eisen en wensen en maakt deze haalbaar.

Rowin Oosterink
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.