Samir Chabrani

Associate Partner

Werkvelden #kantoren #leisure-en-hotels #woningen
Diensten #ontwikkelmanagement #haalbaarheidsstudie

Wat projectontwikkeling voor mij zo interessant maakt is de wisselwerking tussen mens en de gebouwde omgeving. Daarin schuilt een complexe verhouding, maar ook vaak vergeten kansen. Het zijn daarom juist de complexere projecten die mijn aandacht trekken.

Samir is senior projectontwikkelaar en daarnaast actief als vastgoedbemiddelaar voor ontwikkelaars en beleggers. Na zijn studie Planologie aan de Universiteit van Amsterdam is hij inmiddels 10 jaar actief in de vastgoedwereld. Door de combinatie van zijn kennis en ervaring is hij goed in staat om projecten financieel en inhoudelijk verder te brengen richting een succesvol resultaat. Een sterk probleemoplossend vermogen staat hierbij centraal.

Met een nadruk op binnenstedelijke ontwikkelingen houdt Samir zich veelal bezig met de haalbaarheid en ontwikkeling van projecten op het grensvlak tussen privaat en publiek domein. 

Samir is proactief en ondernemend ingesteld. Waar nodig, schakelt hij snel tussen het hoogste en laagste detailniveau. Hij staat voor het winnen en behouden van vertrouwen van alle stakeholders binnen een project, waarbij telkens de juiste expertise wordt ingebracht om gezamenlijke belangen te realiseren.

Samir Chabrani
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.