Sarah Heemskerk

projectmanager

Werkvelden #onderwijs #woningen
Diensten #projectmanagement #huisvestingsadvies #haalbaarheidsstudie

Uit het werken met mensen haal ik enorm veel plezier, vooral als er gezamenlijk doelen worden bereikt. Een goed gevoel bij alle betrokkenen zorgt voor het beste eindresultaat en daar probeer ik mijn steentje aan bij te dragen.

Na haar studie Management in the Built Environment aan de Technische Universiteit Delft, is Sarah als projectmanager em huisvestingsadviseur aan de slag gegaan bij abcnova. In haar afstudeeronderzoek heeft ze zich gericht op Design & Construction Management, met een focus op leiderschapsstijlen van projectmanagers. Deze kennis helpt haar om als projectmanager situatief te handelen. Bij abcnova richt Sarah zich zowel op maatschappelijk, als op commercieel vastgoed.

Sarah is een teamspeler, wat zij in haar werk gebruikt om samenwerking te stimuleren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en haar ambitie zorgt ervoor dat doelen bereikt worden.

Sarah Heemskerk
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.