Simone van Ee

adviseur | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid #het-nieuwe-werken
Werkvelden #overheid #onderwijs #kantoren
Diensten #huisvestingsadvies #haalbaarheidsstudie

De grote diversiteit aan projecten binnen abcnova is waar ik blij van word. Het met elkaar oplossen van elk uniek en complex vraagstuk dat maakt het werk zo interessant. Daarbij kan ik hier mijn voorliefde voor analytische vraagstukken en rekenmodellen ook helemaal kwijt. 

Door haar interesse voor opgave waarbij vastgoed en financiën samenkomen en door haar analytisch vermogen kan Simone elk complex vraagstuk oplossen. Binnen abcnova is Simone bezig met consultancy vraagstukken omtrent het verduurzamen van (gemeentelijke) vastgoedportefeuilles, huisvestingsadvies en andere business cases, daarbij zet ze haar rekenkundige en model technische kwaliteiten graag in. Zo heeft ze bijvoorbeeld een sturingsinstrument ontwikkeld voor de verduurzaming van (gemeentelijke) vastgoedportefeuilles. Het sturingsinstrument geeft op gebouw- en portefeuille niveau inzicht in de besparingen en kosten, het ondersteunt op strategisch niveau keuzes te maken en bevat een flexibele planningstool voor het slim indelen, plannen en sturen van de verduurzaming.

Simone wordt enthousiast van de diversiteit aan projecten en opdrachtgevers. Ze is een doorzetter en altijd opzoek naar creatieve oplossingen om samen tot mooi resultaat te komen.

Simone van Ee
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.