Sjoerd Dodebier

jurist | #JAN

Werkvelden #zorg
Diensten #juridisch-advies

Ik zie het als een grote uitdaging om partijen te stimuleren om de enorme ambities in de bouw- en vastgoedsector waar te maken. Samenwerking tussen partijen is daarin voor mij een zeer belangrijke factor en moet daarom ook in de contractstukken terug te vinden zijn.

Sjoerd heeft de master Bouwrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond met een focus op de huidige ontwikkelingen in de bouw- en vastgoedsector en het aanbestedingsrecht. Tijdens deze master heeft hij zich nadrukkelijk verdiept in de toepassing van de verschillende bouworganisatievormen met bijbehorende standaardvoorwaarden in projecten. Dit heeft geresulteerd in een kritische blik op contractvormen in de bouw. Met zijn kennis van privaatrechtelijk en publiekrechtelijk bouwrecht lost hij vraagstukken voor commerciële opdrachtgevers en overheidsinstanties op. Sjoerd is extra scherp op het vastleggen van samenwerking en (ontwerp)verantwoordelijkheden in de bouwteamcontracten en de afstemming daarvan op de daaropvolgende aannemingsovereenkomst.

Sjoerd Dodebier
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.