Suzan Makkink

projectmanager

Speciale expertise #het-nieuwe-werken #duurzaamheid
Werkvelden #onderwijs #overheid
Diensten #projectmanagement

In een wereld die op veel fronten sterk in beweging is, behalen we samen met onze opdrachtgevers toekomstgerichte resultaten waarbij mensen centraal staan.

Suzan en uitdaging, dat is een mooie combinatie. Ze werkt aan uiteenlopende projecten en haalt daar dagelijks plezier uit. “Geen dag is hetzelfde!” Suzan zoekt graag de interactie met partners op en bedenkt creatieve, toekomstgerichte oplossingen en is vaak de stille, drijvende kracht in een samenwerkingsproces.

Suzan is betrokken bij verschillende onderwijs vastgoedprojecten, zowel in het primair als het voortgezet onderwijs. Zo werkt zij aan de nieuwbouw van OBS GiethoornKindplein West in Ommen en Van der Capellen Campus in Zwolle. Een bijzonder project van drie onderwijsconcepten, waaronder een 10-14-onderwijs pilot, om de overgang po-vo voor leerlingen te versoepelen en kansenongelijkheid tegen te gaan. Daarnaast is Suzan betrokken bij een facilitair project voor het meubilair voor de centrale huisvesting van de gemeente Súdwest-Fryslân in Sneek.

  • Nieuwbouw van huisvesting voor gemeente Oldambt te Winschoten (midden in het centrum van Winschoten)
  • Herinrichting collectiepresentatie bij het Drents Museum

 

Suzan Makkink
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.