Suzanne Nobels

procesmanager

Werkvelden #onderwijs
Diensten #projectmanagement #haalbaarheidsstudie #tendermanagement #gebiedsontwikkeling

Ik vind het belangrijk om kwaliteit uit te stralen in alles wat ik doe. Om elkaar uit te dagen en als team het beste resultaat te behalen. Door ons niet te laten belemmeren door onmogelijkheden, maar juist te laten inspireren door de kansen. Ik combineer mijn ervaring met een goed gevoel voor het opbouwen van duurzame relaties. Zo maken we samen de gebouwde omgeving elke dag een stukje beter.

Suzanne laat haar talenten als projectmanager buiten én binnen abcnova zien. Als extern projectmanager is ze actief tijdens de startfase van een project: tender, initiatie- en definitiefase. Projecten waar ze trots op is, zijn Punt Diemen de Sniep, Gymworld en IKC Nesciohove te Zoetermeer.

Als het gaat om creativiteit en enthousiasme, is Suzanne binnen abcnova de aanjager van evenementen, beurzen, bijeenkomsten en kennisdelingssessies. Daarnaast is ze mede oprichter van Stichting BINT (Bridging Intelligence Now & Then). Doel is om de communicatie tussen verschillende generaties en vakgebieden in relatie tot de gebouwde omgeving te verbeteren.

Suzanne Nobels
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.