Veerle Daamen

projectmanager | #JAN

Werkvelden #overheid #woningen #zorg
Diensten #gebiedsontwikkeling #procesmanagement #project-management #haalbaarheidsstudie #risicomanagement-en-planning

Van het met elkaar werken aan toekomstbestendige projecten, waar Nederland behoefte aan heeft, word ik enthousiast. Het is mijn ambitie om een duurzame en kwalitatief hoogwaardige leefomgeving te creëren die van toegevoegde waarde is en waarin iedereen zich prettig voelt.

Veerle heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar opleiding hield ze zich bezig met het waarderen, managen, beheren, ontwikkelen en beleggen in vastgoed. Hierdoor heeft ze een integrale blik ontwikkeld op de vastgoedsector. Gedurende haar opleiding, stages en werkervaring zijn haar interesses komen te liggen bij gebieds- en vastgoedontwikkelingen. Veerle werkt bij abcnova aan diverse projecten. 

Veerle is resultaatgericht, leergierig, een teamplayer en daarnaast erg zelfstandig. Ze houdt van aanpakken en organiseren, wil een proactieve bijdrage leveren en gaat graag de uitdaging aan om het gedeelde belang te vinden en iedereen mee te krijgen in besluitvormingsprocessen. Een tevreden opdrachtgever en eindgebruiker zijn voor haar erg belangrijk, waarbij zij een uitdaging niet uit de weg gaat.

Veerle Daamen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.