Vincent Min

projectmanager | #JAN

Diensten #projectmanagement

De grote diversiteit aan projecten binnen abcnova stelt mij in staat op verschillende niveaus en stadia bij projecten betrokken te zijn. Het binnen de kaders goed doorlopen van deze stadia, zonder hierbij afbreuk te doen aan de klantwens, is waar ik naar streef.

Vincent is bij abcnova komen werken na het afronden van zijn hbo-studie Bouwtechnische Bedrijfskunde. In zijn studie heeft Vincent zich breed georiënteerd door middel van stages bij een aannemer, vastgoedbeheerder en een huisvestingsadviseur. Daarvoor heeft hij in zijn mbo-opleiding Elektrotechniek op een praktisch niveau kennis gemaakt met de bouwwereld.

In zijn functie als projectmanager wil Vincent zich verder ontwikkelen tot een complete projectmanager. Daarnaast wil hij zich verder oriënteren in de vastgoedmarkt en haar verschillende werkvelden.

Vincent Min
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.