Vastgoedgebruikers

Maak van elk project een succes. Dat is ons streven als het gaat om huisvesting voor vastgoedgebruikers. Een gebouw neerzetten, is voor u geen dagelijkse kost. Daarom wegen zekerheid, flexibiliteit en gebruiksgemak zwaarder dan ooit. Certificeringen zoals BREEAM, GPR en WELL staan voor oplossingen die exploitatiekosten omlaag brengen en gebouwen comfortabeler maken voor de gebruiker.

abcnova geeft grip op huisvesting. Wij realiseren huisvestingsconcepten voor de lange termijn waarbij de vastgoedgebruiker aan het roer staat. Onze adviseurs, project- en procesmanagers visualiseren en sturen, selecteren de juiste partijen, managen het bouwproces, toetsen de kwaliteit, onderhandelen met marktpartijen en organiseren de nazorg.

Wij staan altijd naast onze opdrachtgevers en helpen hen bij het realiseren van de beste uitbreiding, renovatie, bouw of herontwikkeling. Dat geeft een goed gevoel.

Vastgoedgebruikers
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.